Calendar

December 2019
MTWTFSS
« Jun  
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

FORGOT YOUR DETAILS?

Confidentialitate

Agentia Fortuna Business Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 6530/2007.

Incepând cu 25 mai 2018 aveti următoarele drepturi ce rezulta din Regulamentul UE privind protecția datelor cu caracter personal: dreptul de acces, dreptul de rectificare sau de actualizare, dreptul de stergere, dreptul de restricţionare, dreptul la portabilitate, dreptul de a obtine confirmarea, dreptul de va modifica sau retrage consimţământului, dreptul la opozitie, dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii, dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

De retinut, fără a avea la dispozitie datele cu caracter personal necesare, nu vom putea să incheiem inscrierea in vacanta/circuitul/croaziera/sejurul pe care le solicitati. Folosim datele personale numai in scopul inscrierii in sistemele securizate de rezervari, emiterii de facturi/chitante, incheierii de contracte turistice si nu le divulgam catre terte parti fara acordul tau. Am implementat proceduri interne de securitate pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, modificarii sau distrugerii neautorizate a acestora.

GDPR – acronimul vine de la General Data Protection Regulation si reprezinta de fapt Regulamentul European privind protectia datelor, cu intrare in vigoare incepand cu data de 25 Mai 2018.
Scopul GDPR: prin prevederile Regulamentului se urmareste protejarea vietii private a tuturor persoanelor aflate pe teritoriul Uniunii Europene ale caror date personale sunt prelucrate de companii / persoane fizice / institutii / alte entitati, indiferent de pozitionarea geografica a acestora (in UE sau in afara UE, in masura in care bunurile si / sau serviciile operatorilor de date sunt adresate si persoanelor aflate pe teritoriul UE) .
Ce sunt datele cu caracter personal? Sunt orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”).
O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi prin:

• nume si prenume;
• adresa de e-mail;
• numar de telefon;
• data nasterii;
• starea civila;
• cetatenie;
• adresa;
• numar/ID angajat;
• numarul politei de asigurare etc.

Cat pastram datele personale? Atat cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare. Daca ne sunteti client, de regula, pe intreaga durata a raporturilor contractuale si dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile.

Formular de contact Fortuna Business Travel: cand ne contactati utilizand formularul de contact, colectam: nume, prenume, e-mail, numar de telefon. De asemenea, colectam orice alte informatii pe care ni le furnizati atunci cand completati formularul de contact in campul observatii.
Daca nu furnizati informatiile cerute de formularul de contact, nu il veti putea trimite si nu vom primi solicitarea dvs, prin urmare nu vom putea raspunde.

Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispozitie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra.

Societatea a adoptat masuri de securitate fizica, electronica si manageriala pentru protejarea si asigurarea informatiilor pe care le colectam si procesam impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Newsletter: prin inscrierea la Newsletter iti exprimi acordul ca datele tale cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertelor/informatiilor solicitate.

Drepturile dvs. asupra datelor personale

sa solicitati acces la informatiile dvs. si informatii referitoare la utilizarea si prelucrarea informatiilor dvs.; sa solicitati corectarea sau stergerea datelor dvs.;
sa solicitati limitarea utilizarii datelor dvs.;
sa obiectati asupra procesarii datelor dvs. in anumite scopuri
sa va retrageti consimtamantul pentru utilizarea datelor dvs. in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informatii. Va rugam sa retineti ca, daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizarii si prelucrarii datelor dvs. pe baza consimtamantului dvs. inainte de momentul la care va retrageti consimtamantul.

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să contactați echipa noastră sau trimiteți-ne un e-mail la adresa office@fortunabusiness.ro.

Vom face toate eforturile pentru a ajuta si a rezolva situatia, dar dacă aveți în continuare nemulțumiri, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal- datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

Contactele noastre: office@fortunabusiness.ro sau 021 336 07 55

TOP