Calendar

October 2020
MTWTFSS
« Jun  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

FORGOT YOUR DETAILS?

Incentive


Imaginea si povestea unei companii sunt consolidate pe relatiile dintre angajatii acesteia. Pentru aceasta, Incentive-urile au rolul de a aprecia o activitate prezenta sau viitoare intr-o companie si vizeaza angajatii sau clientii.

Toate incentive-urile create de Fortuna Business Travel au rolul de a scoate din peisajul obisnuit participantul si de a-i oferi o alta perspectiva asupra unei calatorii.

Succesul unei activitati are baza in relatiile interumane dintre angajati. Fortuna Business Travel ofera acestor relatii o aventura in care spiritul de echipa e consolidat prin activitati de grup, momente de relaxare, comunicare si un program incitant de vizitare a imprejurimilor.

Toate destinatiile pe care le propunem sunt deosebite prin natura lor; insa ceea ce poate oferi in plus Fortuna Business Travel este regia in cadrul careia relatiile interumane se vor consolida.

Incentive-ul putem spune ca reprezinta arta motivarii si a recompensarii. Arata increderea, motivarea si dorinta continuarii pe acelasi drum al succesului si in viitorul apropiat.

Aici intervin destinatiile inedite pe care noi le recomandam. Prin care puteti oferi experinte unice pentru angajatii sau partenerii business-ului dumneavoastra.

Organizare Activitati Incentive

AVANTAJE INCENTIVE:

SOCIABILITATE

Sociabilitatea in cadrul grupului din interiorul firmei dumneavoastra, prin cresterea coeziunii si interactiunii echipe

STIMULARE

Stimularea morala, care este esentiala pentru a avea in jur oameni pozitivi, cu putere de munca si pregatiti pentru noi provocari

MOTIVARE

Motivarea angajatilor din cadrul companiei dumneavoastra pe termen lung

TOP